Chladné jitro
Anotace: Není čas plískanic, ale už ani letních radostí. Teplo v žilách chybí čím dál víc, ubývá už i neřestí
Ráno už chladí,
netěší ani nehřeje.
Z postele jak ospalí hadi
neskáčeme už jak losos z peřeje.
Buzení dělá celý den,
což v téhle době hezky nevzhlíží
Jak dostat do hlavy kopytem,
od výhledů co ti ublíží.
Přečteno 197x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
Komentáře (0)