tak mi uřízni hlavu a já si sednu mezi dýně
přesně jak to chceš
konečně ti budu dělat radost
a stim malym plastovym náhrobkem v rukách
mě třeba budeš chtít víc
ve svých představách
dokážu mluvit o citech fobiích a poruchách
a v těch samých představách
se spolu tajně scházíme
beru tě na místa kam sem brala všechny ty před tebou
dělám jako že je to poprvé
jsem malá naivní holka
ty mi to věříš a doma spolu umejem nádobí
ve skutečnosti nemůžu nic říct
a ty jen vzdycháš
z těch vzdechů už by byl jeden celovečerní film
plný titulků o tom jak sem nemožná
chci aby bylo všechno tak jednoduchý jako je to v mojí hlavě
... bílá doleva pravá do černé a pravda mrtvá
válka o nezávislost úplně vyčerpala moje možnosti
jak se stát tou kterou nikdy nebudu
cestou na jižní sever
v trolejbusu č. 2
každý ráno v pět
Ahoj,
no tak toto sa mi celé páčilo tak veľmi, že nemám výhrad žiadnych, len že super super super:)
20.09.2019 20:17:44 | Olex