kopytem noci převrácen
do reality vesmíru
supermarketu bohů
proč by se měli přetahovat o tu havěť lidskou?
oni
my
pořád je to přímý přenos
kdo ví?
někdo mi řekl
O tom nepiš!
fakt se domnívá
že o tom rozhoduji
realita vesmíru supermarketu bohů ... no to rozhodně není ošizené, básník čtenáři dopřává plnou dávku
22.09.2019 12:17:27 | Karel Koryntka