Moc politiku v poezii nemusím... ale některé pasáže pro mě povedené.
23.09.2019 11:47:01 | šerý
To je problém rýmování. O politice jsem vůbec neuvažoval. Původně se mi líbily varianty jména Týna. S Týnou se ale rýmuje Putin, Rasputin, Palestina. Je pravda, že když tam má člověk politiku takto druhoplánově, může riskovat nějaká nedorozumnění. třeba by si mohl někdo vykládat, že Palestinu spojuji s terpentýnem.
23.09.2019 12:55:47 | Kaj