přátelé v trávě
zlatavé paprsky rána
dopadají na bezvládná těla Bezduchých,
podlouhlé stíny pokorně opisují skutečnost
podávávám ti svou poslední cigaretu
a ty jí zapaluješ o své srdce,
které ještě doutná
zatímco nám nad hlavou
bez náznaku jakékoli formace
krouží myšlenky
naši přátelé se proměnili v šumivé tablety
a zcela nezaujatě se rozpustili do trávy
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, mkinka, Akrij8, Jort, Frr, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)