Lásko má, jsem podvodník a lhář,
přesto, že miluji tě, nemám ti co dát.
Mě leká síla toho citu,
když na tebe myslím za úsvitu,
když celou noc a celý den
ty ukrytý jsi v srdci mém.
Je krásné, že tyhle city k sobě smíme chovat,
však ty se nesmíš do mě zamilovat,
já obavy mám o sebe i o tebe,
že tahle cesta nepovede do nebe...
Se mnou čekal by tě jenom strmý pád,
ničivější než Niagarský vodopád,
vždyt tvůj život dosavadní můžu zcela rozmetat,
a to se přece nesmí stát!
Nepřestala bych si to pak vyčítat...
20.10.2019 11:36:38 | Lili Starr
S tématem na vrcholu a hluboký nádech. Skoby zarůstají hluboko do skal - pro jistotu.
25.09.2019 13:35:35 | šerý