Když hvězdy září Luna pluje
skrz nebeské sluje
na cestě temnou oblohou
poutníkem v divočině
mudrcem v tiché svatyni
a zvěří divou v aréně
věrna je své odměně
tu v odpočinku skýtá den
kdy slunce je pánem
a Luna v plášti skryta
plně světlo slunce hltá
hvězdy se na to nezmohou
a tak když čas den odvál
Luna pluje nocí dál