Nerudnost
Anotace: Rozum ví, že to není dobře, ale pocity se bouří . . .
Zbouřená mysl
proti proudu proti všem
Nedává to smysl
útočně být uzavřen
Jiskry čekají na zážeh
samozápalné procesy
Nasranost rozum sváže
nevhodně trapné excesy
Komentáře (2)
Komentujících (2)