Vpletla jsem své srdce mezi tvé prsty
před lety pod Prudkými vodopády,
pak dlouho snažila se získat ho zpět
a spolu s ním i sebeúctu.
Dnes váhám, zda myslíš vážně
kradmé doteky utajené stínem noci,
když tvé druhé já spí v jiném městě...
a snažím se vplétat už jen své prsty mezi tvé husté vlasy,
zatímco tvá hlava odpočívá v mém klíně.
Nevěřím už hřejivému pohledu tvých očí,
přesto se stále chvěji,
když tvé prsty zlehka sevřou můj kotník a přejedou vzhůru...
Zastavit je stojí tolik sil jako snaha vyhnat tě konečně z hlavy...
ale ty se stále vracíš,
když už myslím, že se mi srdce po tisíci a prvé nerozbuší při šeptání 'mám tě rád',
které je jen slovy, jež rozdáváš jako jiní úsměvy.
Jsem stále naivní, ale ne hloupá...
ale i tak už zase nechci říct dost a vím, že to bude bolet...
a vykoupím se nocemi plnými sladkohořkých snů,
které vždy skončí stejně -
- po čase se mnou zase odejdeš k ní.