Vítr vesele pohvizduje
nevadí, že trochu duje
dneska má úkol nelehký
vymetat kouty, komíny
Honí se s listím po poli
pod sukně kouká větrník
všechno je dneska v pohybu
jak na houpačce podzimu
Jé děkuji Ti za vtipný komentář. Chudák Větrník, ten by se možná červenal :-)
30.09.2019 16:57:09 | vlnka
… Pod sukně kouká větrník. To mě pobavilo s představivostí, když takto fouká vítr ve Skotsku. To si moc neužije!
Jsi "akční" a pohotově k nám přivála i aktuální čertovské ženitby podzimu.
30.09.2019 12:54:36 | šerý