Na periférii úzkosti.
Dáta analýza, perzistencia
a neúnosná dráždivosť,
rozhádž mi
nekonečné minúty.
In formálne malé miery.
V duši konzistencia viery
spomalená dilatáciou
Viedenského podsvetia.
Okrem iného:
Analgetiká liečia duše bôľ.
Euforická dúha sa prehla
v tvar spektrálnej kružnice.
Že vraj je to moja prehra.
Floating in magically colorful pieces of
cloud light.
Orbita v hlave po zhýralej
noci má ma v moci,
či ktosi skosí tento zdanlivý
paradox smútku.
Komentáře (0)