Ráno moudřejší večera. U sklenice jamu, jsem si uvědomila, co jsem to za .... Co se vyřkne, vymazat se nedá, ale třeba jsem aspoň úsměv vyloudila. No, je vidět, že mě JAMU minula.
05.03.2007 10:27:00 | Lota
Ach, violoncello. Taky jsem bývala drobná, černovlasá. Škoda,jen Jamu tomu neodpovídá.
04.03.2007 20:47:00 | Lota
Vzpomínej,ale dívej se i kolem sebe.Třeba taky tak někdo sedí a Ty ho přehlížíš. Co ty na to?
03.03.2007 19:51:00 | s.e.n
Jsou chvíle v životě, na které se nezapomíná, které si nosíme v sobě...a žádný režisér by to nenatočil... protože to je jedinej film, kterej vidíš ty sám :-)
Krásná vzpomínka, Janíčku :-)
03.03.2007 11:11:00 | no
:o krásný.. a ty sny.. a vzpomínky,.. hezky si je schovej, nikdy nevíš,.. jestli nebudou chtít utýct...
a žádný stejný nenajdeš... možná nový..ale tyhlety to nebudou.. :)
03.03.2007 06:26:00 | Zamilovaná do nezamilované doby