PRÝ
Někde daleko v Afické
zemi probíhá zuřivá
občanská válka Okolní
svět se jen kření že by
další zpráva nezajímací
Prý ať se ty černý opice
pozabíjejí to je citace z úst
jednoho slušnočecha ale
jinak moc slušného člověka
Další splátka Arésovi
Povstalci civilisty zabíjejí
Všudé samé mrtvoly
obrovské otvory v nich
zejí Vstup pro supy
ti z té výšky vědí
Zabíjejí ženy děti
staré lidi Prostě
všechny Kde se
ta nelidská krutost
vzala Moc nad lidmi
je omamná zrudná
vnadná Už ti nestačí
kde je ji více strujce
ví stránku další obrací
Kde jsi ty četníku
světa Ne nikdo ni
nepomuže Ne nekříč
už vykřičíš si plíce
Chtěly jste vydat
vlastní cestou
Ale to jaksi moc
mocnostem nevoní
Došlo tedy k
podlostem tolikrát
už vyzkoušeným.
Dávno bdělým
světem téměř těžce
bezpáteřním
Žoldáci psychopati
všeho schopni
Tu zem z kořenú
vyvrátí. Je už
téměř v závrati
na zem padá
kdysi byla svá
Nehrála podle
not daných
četníkem To
se nevyplácí
Pěst v obličeji
zas se vrátí
Zbraně dodávají
se ovšem oběma
stranám Takhle
se vydělává na
další válečná
tažení To je ten
hnusný kanál
té západní
civilizace která
jen bere a nevrací
V kotrmelcích na
všechy strany
obrací
Vítěz napíše si
historii mistrovsky
ji ruzně obrátí
Smrt bere si své
Tak jako život nepatří každému
Zmrd bere si vlajky
Tak jako někdo vysílá
Lajky
Smrt odumřela všem
Studuj na VŠEM
Smrt mě neděsí
Zabíjím počasí
Smrt smrt, smrt!
Bože, já bych tak...
Žil
Dám si něco do žil?
Bože, já bych tak...
Žil
05.10.2019 16:55:54 | clafoutis