Anotace: ....
Píšu si do řádku
Obyčejnou básničku
to múza okno otevře
jen ticho zavře dveře
to kapka ticha
sama si nechá
O tom zas lhát
A JÁ MÁM O ČEM PSAT.
roztomilý... :-D* ST* /chybička v názvu ?../
04.10.2019 16:43:02 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?