v úžasu ses zastavil
v sdci
bez dechu
hledáš první slovo
nehledej
ještě ne
spočiň
v duši
čistotě její
bezedné
rozprostřen stůl
pro tebe
nebem
co k tobě tančí
smím prosit
a nebo snad
ještě ne
...poezie tak krásná a čistá, jako úmysl adoptovat...
07.10.2019 15:14:10 | Philogyny
Och, s radostí,ale umím jenom dupáka :-)
06.10.2019 04:39:01 | blázen