Název je velmi dobrý, neboť umožňuje přečíst básničku znovu jako popis klesající nálady, jak se při úbytku světla děje. Takový název svědčí že autor na své myšlence opravdu pracuje a není mu lhostejné jak práce vyzní. To je super.
06.10.2019 08:03:22 | Karel Koryntka