Bloudím,
a narážím,
ve tmě i světlu,
jako slepec bez hmatu.
I když se snažím,
držet cesty,
vždy skončím,
s koleny na zemi.
Říkají,
láska tě udrží nad vodou,
myslím, že ji stále hledám,
v pastvinách, kde nic není.
Snad se jednou objeví,
a vymaní mě z náruče,
která patří,
neuchopitelné prázdnotě.
jako slepec bez hmatu - to odkazuje na něco co nikdo nezná
Práce je dnes slabší, jako ze zbytků frází utkaná, bez výraznějšího místa a nepřesně nazvaná. Leda že by "Deprivace" označovalo ten prázdný stav mysli, z něhož vznikne právě takováto báseň - takový název sedí dobře.
06.10.2019 07:58:47 | Karel Koryntka