Anotace: ...
bába kouří z okna
sídlišťního bytu
v televizi Hvězdné války - Pomsta Sithů
dědek na to kouká
ale neví o co jde
včera seděl U Pantátů, dneska je mu zle
maso už je hotový
no ale co k tomu
to zas bude rachot, až se mladej vrátí domů
nikomu se nechce ven
všichni si hýčkají svůj sídlišťní sen