Ironie jsou mé záchranné šle proti tomu, abych proti lidské blbosti nestál bezbranně nahý. Správně použitá ironie povyšuje z lidské malosti. No, používám to jako kritiku i výsměch a každý to může mít jinak.
Pěkně jsi rozehrál a já jen kvituji a reaguji.
08.10.2019 22:24:17 | šerý
Na to musíš mít nadhled a sebekritiku...a to spousta lidí nemá, tak přínos ironie nepochopí...;-)
09.10.2019 11:15:29 | Marten