příznaky uživatelů
neomezeného konzumu života
jsem zažil na jednom z večírků
který byl festivalem sprostých slov
a zmařených životů
ve vzdušných zámcích
zfetovaných dětí
a ožralých rodičů
Proto chytří odchází z večírků před koncem...aby nezažili pád z obláčku...;-)
09.10.2019 11:20:29 | Marten
škrtnul bych řádek se vzdušnými zámky a nazval např. "Večírek" nebéo tak nějak
básnička se mi tentokrát líbí, je zaměřená a vyvedená dobře bez přešlapování
09.10.2019 08:55:09 | Karel Koryntka