~Kytice růží~
Poslední valčík ten v sále doznívá
taneční zábava ta už končí
můj znavený tanečník ruku mi políbí
asi se se mnou pro dnešek loučí
a já,mile se usmívám za tanec děkuji
já zase přijdu tiše mu slibuji
do pláště pomůže a rámě nabídne
chová se ke mně jako k dámě.
Rád mě doprovodí k mému kočáru
a já mu nabídnu vedle místo
kočí ten koně popožene
pod noční oblohou pojedeme.
A já?
Doma se probudím tanečník nikde
na nočním stolku jen pár růží
to byl tak krásný sen škoda že krátký jen
ty růže však voní a já jen pomyslím
"ach ti muži"
~~~~~~~~~