za oknem tančí
kapky deště
tak jako slova
nedočkavá
čekajíce
až rozevře se partitura
pěvče
zpívej
zpívej
nedechni se
nechej se unášet
těmi tóny
právě a jen pro tebe
připravenými
slyšíš
obloha se otevírá
s prvními paprsky slunce
díky tobě
mistře
nad světem rozklenula se
duha
jéjej..až teď mi došlo, že míniš Gotta-nadgota...a já myslel, že tahle pěkná báseň je věnovaná nějakému anonymnímu bardd...nicméně opět s hlubinným citem napsáno...
14.10.2019 15:52:06 | Frr
No sláva. Konečně něco nehraného.
Zemřel český Elvis Presley..
Zajímal by mě i jeho hypotetický osud nebýt 68 a normalizace.
Ty písně žijí.
Kryl litoval, že se nechal přemluvit na balkón.
Dalajláma se ptal, když viděl fotku na zdi:
Kdo je ten člověk ?
Takovou auru jsem dlouho neviděl..
13.10.2019 03:15:14 | Now