"kráčejíc" je chybně a navíc tu není důvod psát přechodník, neboť hrdina kromě kráčení nic dalšího nedělá. On říká "kráčejíc" ve smyslu "kráčím". Jak mu to autor poručil a tak hned 1.slovem ukázal jak 1) neumí česky 2) by rád zamachroval.
.. a víš jak takové ostatní rádi zesměšní, když přijdou s nějakými ekologickými názory
14.10.2019 07:30:59 | Karel Koryntka