Pohádka naruby
Anotace: Míchám příběh, míchám rytmy...
Pojď, povíme si pohádku
a ne ledajakou!
Povíme si ji pozpátku.
Začínat bude svatbou.
Princezna si vezme Honzu,
protancují bál,
a pak, v dýni místo vozu,
vydají se v dál.
Z princezny se selka stala,
z Honzy zase král,
ač ona se z lásky vdala,
Honza si jen hrál
Na šťastně až do smrti
a klid a dobré spaní.
Teď má hlavně starosti
a co hůř, tři přání.
Tři přání splnit drakovi
co ve sluji si sedí
a jako všichni takoví
po dívenkách jen hledí.
Kdo zachrání teď království,
když nedaří se králi?
Princezna. Kouskem mistrovským
to s drakem překutálí.
Na buchty místo panenek
naučí ono monstrum,
A, jak to chodí na světě
vyhraje selský rozum.
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)