2 ply
.
.
Smím prosit
Dvě plaché dívky okolo rybníka
jako každý den
představa básníkova
Vejít do hudby
s nahotou tvořící se rosy
Je znovu těhotná a už-
mají spolu slova
kdovíkolik
Kdoví jen
Smím prosit ?
-----------------
-----------------
Životem
Z těch rovin
byla nejpřímější
klikatá
a stál jsem nejsnáze
na oblých kamenech
v řece
Prošli jsme se alejí
a na konci někdo strčil
do brány větvičku
na které
byly napíchané vzkazy
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: zdenka, Jort, enigman, Frr, šerý, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)