Situace ž.
.
Přítel řešil situaci
oběsit se
či žíly podříznout si ?
Mluvili jsme o provazech
a břitvách hodiny a dny
vypili moře vína
a promýšleli paměť smrti.
Pak pověděl musím do práce
a poslat na děti.
Tak končí mnohá úmrtí..
.
.
Přečteno 238x
Tipy 12
Poslední tipující: vojtěška, Jort, enigman, šerý, Marten, J.Karasová, Frr, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)