za obrazy
předstíraných sdílení
uzamčená v sobě
s pocitem masa
v pomačkaných šatech
slouží k potěšení
a není to její vinou
že se stala
zemí nikoho
dnes nula, mág nad z klobouku náhodně taženými etickými králíky tajemně gestikuluje
19.10.2019 10:14:57 | Karel Koryntka