zárodek konce
Nejdříve seděl
V sobě zachumlán
Potom jej rýpl
Kolemjdoucí život
Začal nasávat
Jeho spory i rozpory
Potil interakci
Napůl marně
Znovu se stáhl
Obrněn otupělostí
A tančí v něm
Kombinace
Jednou vstane
A drobným
Pohybem ruky
Rozpustí vesmír
Přečteno 206x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Isla, Marten, vlnka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)