Anotace: ...
v říjnu jsem ti řekl ne
a opakuju ti to znovu
nechci poznat tvoje rodiče
ještě na to nejsem připraven
mám teď spoustu problémů
ozvala se mi ta tlustá holka
se kterou jsem se vyspal
po lahvi pančovaný vodky
z vietnamský večerky
chce po mě test otcovství
vzbudil jsem sousedovi jorkšíra
ve 22:03
hlasitým sledováním televize
zavolal na mě policii
ozval se mi ten strejda
ten co jsem mu půjčil peníze
omluvil se mi
potřeboval by zase založit
musím na testy otcovství
na policii
do banky
tak to dořešíme jindy, jo?