a nedá si říct a nedá
ale takovej je holt život
takový pole zapejřený
kde to stojí za bačkoru
protože i když je to vobčas fajn
musíš chtě nechtě umřít
a kdyby náhodou někdo pochopil
význam člověka
tak si tu informaci
stejně nechám ověřit na internetu