Jako když bloumám ve své mysli
je procházka podzimem
Tanec listí vnímám všemi smysly
ve směru shora k zemi jediném
Busty z mlhy slunce trhá
usmívají se zbylé obláčky
Malíř zas barvou mrhá
něco tím myslí - tváří se lišácky
Po starých schodech šoupám boty
po mostě přes řeku k nádraží
Každý má svoje trampoty
a na léto už nikdo nevěří.