Jsi jako Bermudský trojúhelník
zmizím v tobě kdykoliv se objevíš
nabízíš louku
ušitou ze snů měsíčního svitu
tvá kůže
jako lesk písečného hedvábí
Ztrácím se
V obrácené kůži se cítím lépe
had je mi krejčím
našeptávačem míry nekonečna
alchymistou námořníků v bouři
zakotvených přístavů šumění zátok
Ležím si na vlnce
mezi tvým levým a pravým mlíčím
mlčím
mlčíme
i naježené chloupky hladí vibrace ticha vln
Topím se
Uvnitř erupcí vulkanických vln
Promočen
zmáčen
navždy pohlcen