Povídání
Anotace: Neumím doplnit fotkou, ale tohle je na podzimu úžasné, vnímat lásku, krásu a s čistou hlavou jít
Po cestě vystlané
listím a barvami
kráčíme ze stráně
podzimem pozvaní
Slova plynou
mezi námi
stejně jako před hodinou
cíl je dobře známý
Spolu v té nádheře
mluvíme a brouzdáme
nemáme soupeře
sebe už dobře známe
Do mlhy podzimní
slova s párou od úst jdou
jsme bláhově nevinní
veříc že stíny nás nenajdou
Přečteno 199x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Isla, Now, Marten
Komentáře (0)