Anotace: ...
altán pro biotop
pracuje nonstop
mladý truhlář má
práce po strop
ve středu obyčejnosti
jako rovník
přímočarka, bruska
hoblík
v davu šedý jako myš
jeho dílna, jeho skrýš
včera přejel kotě
všiml si ho ve zpětném zrcátku
od té doby je mu divně
přemýšlí o koťátku
zprávy v půl osmé
letoš už po sté
jedním uchem z rádia
o půlnoci káva
bývalé ženě
zoufalý telefon, zpráva
jako stožář ráno ční
nad tím
co v noci vytvořil
na stole několik truhlářských dlát
je sedm ráno, nemůže spát
tlačí ho v botě
přejeté kotě
Tedy... neotřelé téma a k tomu, ještě více jeho prostředí. Výborné ozvláštnění a publikace.
31.10.2019 12:06:19 | šerý