Slyším ticho
cítím zlo
Vidím sebe
v tváři vody
Cítím svody
jako plody
Zlo se zrodí
tebe mne tu
vesele si vodí
Utopen zrozen
v ní nezná co by
Schody do pekla
nutná cesta odvěká
Život nevzniká
stále prudce utíká
Kam si do světa
nevěrně a zjevně
zcela levně