Anotace: o zmizelých iluzích a cárech ideálů
Všechny tvoje básničky jsou dost složitý, úplně porozumět jim můžeš jen ty sama. A mně se tenhle styl v jistém smyslu dost líbí. Dobrá změna na Literu.
Píšeš moc dobře, jen tak dál.
04.03.2007 20:43:00 | Koprtinka
Líbí, jen (se) v ní vidím(,) občas äž moc komplikovanosti. Já se z toho snažím léčit, ale možná to nen chyba, no, každý si musíme najít svůj vlastní styl a mě se ten Tvůj (když vezmu v potaz ještě Tvůj věk)vážně docela líbí!:o)
03.03.2007 23:04:00 | Bajík
hele frajere... když dáš tak nízký hodnocení, tak alespoň napiš proč... ať se můžu poučit, hm?
03.03.2007 22:32:00 | Pixie