mlhavé ráno s navoněným mužem
Anotace: o duševní separaci
jsem ve filmu
stále mne všichni vidí,
možná je nezajímám,
jsem jen epizodní role,
stínům na pódiu
šeptám, za co se stydím,
ale lidi na peróně
svých světů nevnímám.
žiju svůj monolog,
nevidím do diváků,
jiskří opilá kráska,
dva zfetovaní mládenci
i vajgl na chodníku,
vrstva zašlapaných žvýkaček
a ztichlí, potlučení
ospalí pitomci.
titulky nečekejte.
vlastně nečekejte vůbec nic.
kapesník, telefon,
peněženka,klíče.
do pachů nádraží
zaznívá saxofon.
mým filmem o ghettu
prošuměl náznak kýče.
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Lukáš Rymeš
Komentáře (1)
Komentujících (1)