v mlze jsme
veskrze
čitelnými
kapku
po kapce
odkapáváme
vozataj
vesele
dál práská
bičem
nikým nespatřen
hra na kočku
a na myš
cestou do neznáma
s mincemi
na očích
rychlostí
dávno již větší
než rychlost
světla
přerostli jsme
slunce
vrháme větší
a větší stín
ploužíme se
zavěšení
jeden do druhého
aniž máme tušení
pozbylí těl
krve
vůle
soucitu
a tak je to přece
normální
v mlze
veskrze
čitelní
a slepí...
04.11.2019 10:18:33 | Philogyny
Ten závěr, ach ten závěr, moc pěkný
04.11.2019 09:32:15 | blázen