Buď, bytí!
Světlo je vyšší bytí
nezaměnitelné
samo od sebe svítí
nadlidsky bytelně
jímá mne hrůza z pocty
být světelná bytost
ať fascinuje noc ty
jež staví na skrytost
- A bylo světlo, nic víc?
tma byla ještě dřív
nevrhl vesmír stín vstříc
náhodám jaktěživ
světlo duální není
ani záření ne
fyzika vakuum plení
fotony, jemine
nemají smysl bez "teď"
ke štěstí říct stačí:
- Buď, světlo! Toť vše, čeleď
lidská, myslit ráčí?
Přečteno 224x
Tipy 10
Poslední tipující: Krahujec, Holis, Amonasr, šerý, Hannazka, Marten
Komentáře (0)