Ptal se
Anotace: Ptal se mně a ptal se právem...
Ptal se mne a ptal se právem
proč sama sobě jsem drábem
proč svou duši týrám dál a dál...
Proč anděla nevyhlížím
proč se v pekle stále vzhlížím
třeba by se jednou zázrak stal...
Vidina se děvkou stává
na spasení nejsem pravá
jako by to nebeský pan vzdal...
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Caliéry, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)