Anotace: .............
mohlo to bejt dobrý
ale je to vo ničem
jenom takový nimrání se
v tvojí a mojí pravdě
vymyšlenýho řádu
a úšklebky ze stejnosti
lezou nám z očí
který koukaj
celý dny do blba
Osobní přesvědčení o pravdě se ve vztahu mění v couvání, do polopravdy kompromisu.
04.11.2019 11:52:18 | šerý
:)
08.11.2019 19:36:52 | Yry
Někdy v tom Blbově vidíš světelný tečky a jindy černý puntíky jak námi prolítávají. :)
03.11.2019 21:54:13 | Now
08.11.2019 19:37:00 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?