Neposlouchej, co jiní říkají
Je čas
čas jít svou cestou
Ať Tvé kroky odvážně jdou
chybami se učíš
Přivítej je
ony znamením postupu tu jsou
Že někdo ví, jak máš žít?
Tak ať
klidně do …..
by s tím mohl jít
A neúspěch, že máš?
To už se stává
že na cestě k vrcholům
často upadáš
Neposlouchám, co jiní říkají
je čas
čas jít svou cestou
♥
Jééé es Jééé píšeš na mou věru
moudře a přitom s nadhledem
musíš být skvělá ženská :-)
Já vím, já vím už je čas jít a pokud možno rychlým krokem
04.11.2019 21:04:27 | blázen
Teď jste mě pobavily obě, JSJ i Fany... :-))
Možná to vědí všichni okolo, kudy jít,
ale jen sám člověk si může vybrat, kudy a kam... :-)
04.11.2019 11:26:01 | Dreamy