Se srdcem na papíře
Popsáno inkoustem
Myšlenky v červí díře
Ucpané jedním prstem
V ruce slupka od banánu
Na botáh ještě sníh
Nejít si daleko pro ránu
A přesto v očích smích
Hrát si na blázna
S žolíkem v ruce
Slova prázdná
Jen pachuť v puse
Kráčet po tenkém ledě
Bez záchranného lana
Smát se když vše jde bledě
Vstaň mysl polámaná
Snažit se v jednom kuse
Neztratit víru v lidi
Držet palce v každé ruce
Ať se navzájem neošidí
part1