Super, Kaji. Nápadité a zajímavé dílko. Myslím že prvá byla taky fajn. Snad tahle je více kreativnější. Ale jen názor.
08.11.2019 15:30:28 | šerý
Díky za komentáře. Téma mi připadá veliké a optimistické. Jde mi spíš o radost, společenství, aktivitu než o zaměření se na konkrétní práce. Toto jsem dost odbyl. Doufám, že se mi to podaří zpracovat znovu a lépe. Téma myslím sexualitu nepotřebuje, sexualita nemusí být všude. Když tam není, je pro mě jednodušší vystoupit na veřejnosti.
11.11.2019 09:43:45 | Kaj
...zřejmě nerozeznám vkus
od nevkusu. Když jsem ji četla prvně,
nenarazila jsem ani na kousek nevkusu. :)
08.11.2019 15:14:20 | Dreamy