Anotace: ...
před Tabarínem v džínových sukních
postávají mladé Romky
chlapík s klarinetem vesele vyhrává
holky twerkují do rytmu polky
hrají se maty a somrují špínky
balkánští kluci s nosem jak skoba
nosí těm princeznám drinky
v myšině běhá chlap s mačetou
pankáči na něj mávají
kouří a dáví se bagetou
opodál bába pod tramvají
všichni voní skořicí
i ten chlápek s klarinetem
který má podklad z cédéčka
pankáčí pogují
jejich psi tančí
většina lidí asi ráda vyšívá
každý tu shání jehly
všichni chtějí cestovat
ale každému chybí pár korun na vlak
nástupiště plné lidí krásných lidí
káždý má v ruce budvar
hvězdy jsou jak sedmikrásky nad Brnem
Keleti pályaudvar