down.............down..........down...............steady
můžu všechno ale nesmím nic
nebo
smím všechno ale nemůžu nic
jeden
dva
tři
poslední výkřiky do tmy
a budeme s tím hotoví
zítra už nesklidím
a na jaře nezaseju
už jenom jedna
poslední tma
nedokážu těm okolo už nic říct
ale musím
poslední tma
už jenom jedna
a na jaře nezaseju
zítra už nesklidím
a budeme s tím hotovi
poslední výkřiky do tmy
tři
dva
jedna
smím všechno ale nemůžu nic
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, lawenderr, maliska, Robin Marnolli, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)