nápad je neoriginální i dost hloupý avšak nic to není proti slovnímu projevu, podle něhož je básník zralý zpět na základní školu (např.v duchu jenom klidně kle)
10.11.2019 09:19:52 | Karel Koryntka
Až ti vyjde ta knížka, tak prosím moc, řekni mi ať jí náhodou nekoupím. :-)
10.11.2019 23:40:22 | snupicek