Krev
maso, fascie
osvoboď mě od všeho
co tepe a bije
Zakousni se
jako do sladkosti
vysaj ze mě
zbytky lidskosti
Okysličená krev
se vylévá ze srdce
na podlahu
a přestávaj mi stačit plíce
Nezavírej oči
protože se nedožiju jitra
neodvracej tvář
protože mi pukaj játra
Utrhni si ze mě
alespoň kousek tkáně
a rvi rychle
ať na tebe něco zbyde
Krouží tu hladoví supi
a zpívaj o hostině
o dobře zásobené
lidské kantýně