Růže
Anotace: Kvítek pro milou.
Růžový keř se chlubí květy,
jenž rudé jsou jak rety tvé
A též zraňuje ostrými trny,
jak slova, co odmítají mě
Však vůně omamná mě vábí,
tak na trny já nehledím
Až utrhnu tu krásnou růži
tak ti ji k nohám položím
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)