Božstva
.
Tělo má občas výraz tygra
chuť kousat syrové
neplout v neznámém břiše
- malá jikra
Řvát v ohmataném vnějšku
- ó mocní bohové !
Potrhat slabým tkáně
hnát se s větrem pustým domovem
neukrytý sevřením
- papilára dlaně
Ze všech zrcadel viděn
- ó útěšná pýcho / bohové ?
.
.
Přečteno 326x
Tipy 18
Poslední tipující: jitoush, Akrij8, Dreamy, Isla, Donne, vlnka, Marten, Nata, Iva Husárková, J.Karasová, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)